Intro
Intro MindFocuss

Mijn naam is Marlé Wolters (1957), trainer mindfulness en verlies- en rouwbegeleider. Moeder van 3 volwassen kinderen, 1 zoon ( 1986) en twee dochters( 1988). 

Ik heb jaren met veel plezier als docent  in het voortgezet onderwijs gewerkt. Dit vak associeerde ik met dynamiek, groei en creativiteit.  Elementen waarbij ik me prettig voelde en ze gaven weer hoe ik in het leven stond. Nadat mijn huwelijk na jaren in een relatiebreuk eindigde kwamen deze begrippen in een geheel ander licht te staan. In plaats deze pijlers tot dan toe naar buiten gericht waren geweest, richtte ik deze nu op mijn eigen binnenwereld. Waar deze facetten vervolgens nogal in conflict kwamen met mijn eigen innerlijke wereld, die hier (nog) geen passende antwoorden op had. Ik belandde in een soort van existentiële zoektocht naar de vraag  Wat wil IK?  Wie ben IK?
Via allerlei nieuwe wegen ontdekte ik de methode mindfulness die me belangrijke inzichten bood, me houvast gaf en me weer in mezelf liet geloven. Zo kwam mijn leven in een rustiger vaarwater terecht en ontwikkelde ik  weer meer zelfvertrouwen en krachtigere levenslust. 
Het stimuleerde me bovendien om de opleiding tot trainer mindfulness bij See True in Maastricht te gaan volgen. 
 

De afgeronde opleiding tot trainer mindfulness, mijn creatieve kwaliteiten samen met mijn onderwijservaring stellen me in staat om trainingen mindfulness te geven en jou in je zoektocht vanuit mijn hart bij te staan met de juiste afstemming.
In mei 2017 heb ik tevens mijn opleiding 'Land van rouw' afgerond en zodoende mijn expertises kunnen uitbreiden met verlies- en rouwbegeleiding.

Het doorleven en helen van mijn eigen verdriet heeft me gebracht dat ik respectvol kan afstemmen op jouw rouwproces. Ik loop graag een eindje met je mee op jouw rouwpad zodat ook jij je stappen kunt zetten op weg naar verwerking en heling.

 

 

Onder de betreffende deelmenu's MINDFULNESS en ROUWBEGELEIDING  kun je meer uitgebreide informatie terugvinden.