Intro
Intro MindFocuss

Mijn naam is Marlé Wolters (1957), trainer mindfulness en verlies- en rouwbegeleider. Moeder van 3 volwassen kinderen, 1 zoon ( 1986) en twee dochters( 1988). 

Ik heb jaren met veel plezier in het voortgezet onderwijs als docent gewerkt. Dit vak associeerde ik met dynamiek, jeugdigheid, groei en creativiteit.  Elementen waarbij ik me op mijn gemak voel en mezelf kan zijn.
Toch diende zich op een bepaald moment een nieuwe behoefte aan, ik wilde wat meer stabiliteit, rust en verdieping. Ook omdat het op dat moment wat minder goed met me ging riep dit bij mij allerlei vragen op waar ik antwoorden bij zocht. In mijn zoektocht heb ik vele nieuwe mogelijkheden afgetast en onderzocht.  Zo kwam ik onder andere in contact met de methode mindfulness. Deze methode bracht me belangrijke inzichten. Het bracht mijn leven weer in een rustiger vaarwater en ik kwam weer meer in balans. Het stimuleerde me bovendien om de opleiding tot trainer mindfulness bij See True in Maastricht te gaan volgen.

De afgeronde opleiding tot trainer mindfulness, mijn creatieve kwaliteiten samen met mijn onderwijservaring stellen me in staat om trainingen mindfulness te geven en jou in je zoektocht met professie en vanuit mijn hart bij te staan. 
In mei 2017 heb ik mijn opleiding 'land van rouw' afgerond en kan mijn expertises uitbreiden met verlies- en rouwbegeleiding.

Mijn sterke kwaliteiten zijn dat ik graag écht nabij ben bij datgene wat ik doe, jou met heel mijn betrokkenheid en onvoorwaardelijkheid wil bijstaan.  Met een open en positieve nieuwsgierigheid. Mijn grote drijfveer blijft mijn interesse naar menselijke groeiprocessen en de unieke wijze waarop iedereen dit doet.

Ik nodig jou uit om samen met mij een stukje mee te lopen op jouw pad.

 

Bij het concept MINDFOCUSS kun je terecht voor de volgende trainingen:

  •  Trainingen mindfulness algemeen 
  •  Trainingen mindful omgaan met verlies

 Zowel in groepsverband als individueel

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een Individueel begeleidingstraject in de ondersteuning
van jouw verlies- en rouwproces.

 

Onder de betreffende deelmenu's kun je meer uitgebreide informatie terugvinden.

 

Binnen MINDFOCUSS is mijn passie: JOUW LEVEN IN BALANS BRENGEN.Is je interesse gewekt?

  Meer informatie vind je in de verschillende submenu's     mindfulness    rouwbegeleiding    

                                                                                              

                                                                                                                                  VEEL PLEZIER.